RAV4 Adventuren ulkonäkö henkii menoa ja meininkiä – maasto ei ole hidaste eikä takuulla myöskään este.

Adventure-mallin voimakkuutta korostavat myös leveät ja kulmikkaat pyöränkaaret ja 19-tuumaiset mattaharmaat kevytmetallivanteet.

Toyotan suosittu RAV4-malli saa uuden maasturimaisemman perheenjäsenen. Adventure on tehty nimensä mukaisesti seikkailijoille ja aktiiviseen ulkoilmaelämään sopivaksi. RAV4 Adventuren ulkonäkö uhkuu menevää asennetta: täysmusta etusäleikkö poikkipalkkeineen, alemmas sijoitettu Toyotan logo, ylemmäs nostetut etusumuvalot sekä hopeanvärinen alleajosuoja korostavat auton vahvaa ja kyvykästä olemusta. Voimakkuutta korostavat myös leveät ja kulmikkaat pyöränkaaret ja 19-tuumaiset mattaharmaat kevytmetallivanteet. Uudentyyppiset led-ajovalot ja led-etusumuvalot tulevat koko RAV4-mallistoon.

Mallia saa vain maaston sävyihin sopivassa Urban Khaki -erikoisvärissä. Katto, A-pilarit ja takailmanohjain ovat harmaita. Kuulostaako tutulta? Väriyhdistelmä on lainattu legendaariselta FJ40-mallin Land Cruiserilta.

Adventure-mallille on suunniteltu oma erikoisverhoilunsa.

Kun kurkistetaan sisään, huomataan, että mallillle on suunniteltu oma erikoisverhoilunsa, joka koostuu pehmeästä, synteettisestä nahasta ja näyttävistä oransseista tehostetikkauksista. Kaikkiin RAV4-malleihin tulee sähkösäätöinen etumatkustajan istuin, valaistut ikkunannostimien katkaisimet sekä usb-c-portteja älylaitteiden lataamiseen.

RAV4 Adventure Suomeen vuonna 2022

RAV4 Adventuren voimanlähteenä on neljännen sukupolven hybridivoimalinja, jossa nelivetojärjestelmä on vakiona. Bensiinimoottori on 2,5-litrainen, ja järjestelmän suurin kokonaisteho on 222 hevosvoimaa. Jarrullisen perävaunun suurin massa on 1 650 kiloa.

Adventuressa on valaistut ikkunannostimien katkaisimet sekä usb-c-portteja älylaitteiden lataamiseen

RAV4-malleja on myyty vuodesta 1994 lähtien yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Tällä hetkellä RAV4 on maailman myydyin sähköistetyllä voimalinjalla varustettu SUV-malli. Uusi Adventure-malli tuo perheeseen tuoreutta ja automuotoilun trendejä. Suomeen uusi RAV4 Adventure saapuu alkuvuodesta 2022.