Uudelleensäädetty jousitus, jäykistetty alustarakenne, uusi ulkoväri, koneistetut kevytmetallivanteet ja punaiset korostustikkaukset tuovat Yaris GR Sport -varustetasoon vauhtia ja vääntöä.

Toyota on esitellyt uuden Yaris GR Sport -varustetason uusimpiin Yaris-sukupolven malleihin. Uunituoreeseen Yaris GR Sport -varustetasoon on saatavilla uusi Dynamic Grey -ulkoväri. Vain tähän varustetasoon saatava ulkoväri on bi-tone -tyyppinen: autossa on useita mustia yksityiskohtia ja isompia kokonaisuuksia, kuten esimerkiksi katto.

Uudet 18-tuumaiset, koneistetut kevytmetallivanteet punaisine tehosteineen ovat saaneet innoituksensa TOYOTA GAZOO Racingin menestystä niittäneestä WRC-toiminnasta. Etusäleikön muotoilu ja takailmanohjaimen muotoilu ovat Yaris GR Sport -varustetasolle ominaisia.

GAZOO Racing -teema jatkuu myös sisällä. Istuimet, ohjauspyörä ja vaihteenvalitsin on koristeltu punaisin korostustikkauksin. Sisäverhoilussa käytetään laajalti asemetallinvärisiä viimeistelypintoja.

Suorituskykyä ei ole unohdettu

Uusi Toyota Yaris GR Sport on varustettu aina 1,5-litraiseen polttomoottoriin perustuvalla hybridivoimalinjalla. Sekä etu- että takajousitusta on päivitetty entistä dynaamisemman ajokokemuksen saavuttamiseksi.

Sähköisen ohjaustehostimen ohjauskarttaa on päivitetty tarkemman tuntuman ja voimakkaamman ohjausvasteen saavuttamiseksi. Lisäksi korin alapuoliset, ylimääräiset tukirakenteet jäykistävät koria entisestään parantaen niin käsiteltävyyttä kuin ajovakautta.

Yaris voitti Euroopan Car of the Year -palkinnon vuonna 2021 ja GR Yaris -malli voitti Saksassa Golden Steering Wheel -palkinnon. Uusi Toyota Yaris GR Sport saapuu Eurooppaan ja Suomeen keväällä 2022.