Kolumni

Avaa Windows ja aja

Kolmella neljäsosasta lapsistani on voimassa oleva ajokortti, ja sillä viimeiselläkin neljänneksellä se kajastelee jo horisontissa.

Lue lisää
Kaken kynästä

Liikennevälineiden maine

Käyttökokemus vaikuttaa tuotteen maineeseen eniten. Vaikutus tehostuu, kun kokemuksista kerrotaan muille. Verkossa kokemukset jaetaan nopeasti ja maine voi tahrautua huonojen kokemusten myötä hetkessä.

Lue lisää
Kaken kynästä

Kesäduuniblues

Kesätyöpaikkoja on ennätysmäärä. Parin vaikeamman vuoden jälkeen yritysten, kuntien ja kaupunkien tarjonnasta riitti tänä vuonna valikoitavaksi asti. Kesätyö kuuluu nuorelle siinä kuin kouluttautuminen ja harrasteetkin.

Lue lisää
Kaken kynästä

Auto lentää ja robotti tuo ruokaa

Liikkumisen e-loikkaa ei voi hidastaa. Kake pohtii kolumnissaan lentäviä autoja ja ruokaa kotiin kiikuttavia robotteja. Loikan toteutumiseen on kuitenkin tehtävä hartiavoimin töitä.

Lue lisää
Special Olympics

Special Olympics -perheleiri tarjosi vertaistukea ja liikunnan riemua – ”Tervetullut irtiotto arjesta”

Suomen Paralympiakomitea järjesti huhtikuun alussa yhdeksään vuoteen ensimmäisen Special Olympics -perheleirin Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa. Liikunnallista viikonloppua viettämään saapui 14 perhettä, joissa on kehitysvammainen lapsi. Yksi heistä oli 10-vuotias Thelma Salokangas, joka nautti leiristä suuresti äitinsä Eveliinan kanssa.

Lue lisää