TOYOTA GAZOO Racing

Jari-Matti Latvala haluaa voittaa

Jari-Matti Latvalalla oli kuljettajaurallaan neljä tavoitetta, joista kolme toteutui. Mestaruus jäi kuljettajana saavuttamatta, mutta nyt Latvala jahtaa merkkimestaruutta uudessa roolissa TOYOTA GAZOO Racingin rallitiimin tallipäällikkönä.

Katso video
RAV4 Plug-in

Tuomas Pölläsen RAV4 on liikkuva leirikeskus

Tuomas Pöllänen ihastui aluksi RAV4:n ulkonäköön, ja valinta sinetöityi nopeasti koeajolla. Työmatka-ajon lisäksi auto ahkerassa käytössä retkeilyautona. Viimeisen päälle varustellusta autosta löytyy mm. kattoteltta, markiisi, jääkaappi, kaikki keittiövälineet ja tarvittava määrä ruokaa. Myös maastopyörät kulkevat usein aktiivisen pariskunnan mukana.

Katso video
Corolla

Karin Corolla on punainen, kaunis ja kaareva

"Kaikki, mitä toivoin, täyttyi." Kari Eronen kertoo ihastuneensa ensin Corolla Touring Sportsin muotoiluun ja tyylikkäisiin sisätiloihin ja vaikuttuneensa sitten auton tarjoamasta monikäyttöisestä tilasta. Corolla Touring Sportsilla työmatkat taittuvat vakaasti ja mukavasti, ja mökkireissuilla ja muussa vapaa-ajan ajossa niin koira kuin matkatavaratkin mahtuvat vaivattomasti kyytiin.

Katso video
Yaris

Estetiikan ehdoilla

Kun museotoimenjohtaja Kirsi Niku näki oranssin Toyota Yarisin kotkalaisessa autoliikkeessä, tiesi hän heti, että kyseessä on hänen autonsa. Jo ennestään Yarisilla ajanut Kirsi kertoo ihastuneensa erityisesti pirteään, oranssiin ulkoväriin. Tien päälle Kirsi toivoisi enemmän erottuvia ja yksilöllisiä autoja - sellaisia, joista tulee tulee hyvä mieli.

Katso video
Matti Suur-Hamari

Menestyksekäs hurjapää

Paralympiavoittaja Matti Suur-Hamarin elämänfilosofian voi kiteyttää näin: asiat eivät aina mene niin kuin itse toivoisi, mutta kaikesta on mahdollista selvitä ja päästä eteenpäin.

Lue lisää
Land Cruiser

Land Cruiser vie, vetää ja kääntää päät

Ziba ja Kari Miettunen pyörittävät Luukissa ravintola- ja majoitustoimintaa ympäri vuoden. Vahva ja vetokykyinen Land Cruiser on tarpeen muun muassa saunapaljujen siirtohommissa, ja lisäksi se tarjoaa turvallista matkantekoa myös siviiliajossa.

Katso video