Juha Vuorinen

Auto, joka kestää kaiken?

Uutiskuvissa alkoi syyskuussa 2021 vilahdella avolava-autoja, joiden lavalla oli hurraavia pitkäpartaisia miehiä. Partaisena ja autoista viehättyneenä miehenä minua kiinnosti kuvissa erityisesti kaksi asiaa; olivatko parrat huolellisesti trimmattuja, ja millä vehkeillä siellä huristeltiin?

Lue lisää
Kaken kynästä

Hyvä vahva auto!

Myrskyt, tulvat, maasto­palot ja helteet ovat seurausta ilmaston lämpenemisestä. Ilmastopaneelin uusi raportti toi jälleen hälyttäv…

Lue lisää
TOYOTA GAZOO Racing

Jari-Matti Latvala haluaa voittaa

Jari-Matti Latvalalla oli kuljettajaurallaan neljä tavoitetta, joista kolme toteutui. Mestaruus jäi kuljettajana saavuttamatta, mutta nyt Latvala jahtaa merkkimestaruutta uudessa roolissa TOYOTA GAZOO Racingin rallitiimin tallipäällikkönä.

Katso video
RAV4 Plug-in

Tuomas Pölläsen RAV4 on liikkuva leirikeskus

Tuomas Pöllänen ihastui aluksi RAV4:n ulkonäköön, ja valinta sinetöityi nopeasti koeajolla. Työmatka-ajon lisäksi auto ahkerassa käytössä retkeilyautona. Viimeisen päälle varustellusta autosta löytyy mm. kattoteltta, markiisi, jääkaappi, kaikki keittiövälineet ja tarvittava määrä ruokaa. Myös maastopyörät kulkevat usein aktiivisen pariskunnan mukana.

Katso video
Corolla

Karin Corolla on punainen, kaunis ja kaareva

"Kaikki, mitä toivoin, täyttyi." Kari Eronen kertoo ihastuneensa ensin Corolla Touring Sportsin muotoiluun ja tyylikkäisiin sisätiloihin ja vaikuttuneensa sitten auton tarjoamasta monikäyttöisestä tilasta. Corolla Touring Sportsilla työmatkat taittuvat vakaasti ja mukavasti, ja mökkireissuilla ja muussa vapaa-ajan ajossa niin koira kuin matkatavaratkin mahtuvat vaivattomasti kyytiin.

Katso video