Kaken kynästä

Auto lentää ja robotti tuo ruokaa

Liikkumisen e-loikkaa ei voi hidastaa. Kake pohtii kolumnissaan lentäviä autoja ja ruokaa kotiin kiikuttavia robotteja. Loikan toteutumiseen on kuitenkin tehtävä hartiavoimin töitä.

Lue lisää
Special Olympics

Special Olympics -perheleiri tarjosi vertaistukea ja liikunnan riemua – ”Tervetullut irtiotto arjesta”

Suomen Paralympiakomitea järjesti huhtikuun alussa yhdeksään vuoteen ensimmäisen Special Olympics -perheleirin Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa. Liikunnallista viikonloppua viettämään saapui 14 perhettä, joissa on kehitysvammainen lapsi. Yksi heistä oli 10-vuotias Thelma Salokangas, joka nautti leiristä suuresti äitinsä Eveliinan kanssa.

Lue lisää
RAV4 Hybrid

Tam vaihtoi vauhdikkaat sportit tukevaan RAV4:een

Tam Tran on automies henkeen ja vereen. Kun perheeseen tuli jälkikasvua, Tran alkoi arvostaa urheilullisen ajotuntuman sijaan turvallisuutta ja luotettavuutta. Sopivan yhdistelmän tarjosi RAV4 Hybrid, jolla ei sitä paitsi edes jää liikenteessä jalkoihin.

Katso video
Kaken kynästä

Pyörät pidetään pyörimässä

Tunteet ovat pinnassa. Jäähyväisissä näkyy pelkoa mutta myös toivoa. Maansa puolustajat lähettävät perheensä turvaan pois pommien alta. Näky avaa kanssaihmisten silmät. Syntyy vilpitön halu auttaa.

Lue lisää
Matti Suur-Hamari

Menestyksekäs hurjapää

Paralympiavoittaja Matti Suur-Hamarin elämänfilosofian voi kiteyttää näin: asiat eivät aina mene niin kuin itse toivoisi, mutta kaikesta on mahdollista selvitä ja päästä eteenpäin.

Lue lisää