Ei liene tarpeen kuvata tilannetta, missä muiden muassa me suomalaiset olemme eläneet kuluneet kuukaudet. Tämä voi olla erikoisin ajanjakso, jonka olemme kohdanneet elinaikanamme eikä lopputuloksesta ole satavarmaa ennustetta. Se toki on varmaa, että elämää on koronan jälkeenkin.

Meillä Toyotalla työskentelevillä on palava intohimo välittää meitä ympäröivästä maailmasta, omasta toimintaympäristöstämme sekä ennen kaikkea asiakkaistamme. Myös poikkeusaikoina olemme halunneet kantaa kortemme kekoon ja auttaa siinä missä voimme ja minkä parhaiten osaamme – tarjoamalla kuljetusratkaisuja niin yksityis- kuin yritysasiakkaillemme. Yksilölliset, mukautetut ratkaisut kuljettavat meitä ja yhteiskuntaamme eteenpäin vaikeidenkin aikojen yli.

Olemme yhdessä rahoitusyhtiömme ja jälleenmyyjiemme kanssa uudistaneet suositun Toyota Jousto -rahoituksen ehtoja tuomaan mielenrauhaa aikana, jolloin moni on miettinyt auton vaihtoa tai uuden auton hankintaa. Uusiin Toyota Jousto -sopimuksiin sisältyy ehto, jonka mukaan asiakas saa esimerkiksi lomautuksen ajalta lyhennysvapaita kuukausia. Ja jos asiakas joutuu työttömäksi, maksamme asiakkaan puolesta lyhennykset tarvittaessa jopa kolmen kuukauden ajalta.

Mielenrauha tarkoittaa toki muutakin. Kaikilla jälleenmyyjillämme noudatetaan tiukkoja kriteereitä siisteyden suhteen, jotta asiakkaidemme olisi turvallista asioida liikkeissä niin myynnin kuin huollon palveluiden parissa. Erilaiset auton noutopalvelut ovat liikekohtaisesti mahdollisia ja onnistuupa esimerkiksi uuden auton toimittaminen täysin kontaktivapaasti omalle kotiovelle.

Kaiken sen ytimessä, mitä haluamme tarjota turvaamaan jotain normaalia epänormaalin keskelle on laaja mallistomme. Muiden autonvalmistajien miettiessä uusien päästörajoitusten täyttymistä ilman uhkasakkoja laaja hybridimallistomme on jo nyt vuosien 2020 ja 2021 päästötavoitteiden alittavana auttamassa meitä keskittymään oleelliseen. Ihmisten ja tavaroiden mahdollisimman vapaaseen liikkumiseen.

Ja vielä, olethan jo tilannut uutiskirjeemme? Se onnistuu täältä

Tiedotuspäällikkö
Pekka Karvinen