Ajoneuvon valinta on monimutkainen prosessi, jota ei kannata jättää pelkästään asiantuntijoiden harteille. Sopivan menopelin löytämisessä voi hyödyntää nimittäin myös tähtimerkkejä, joten tässä avuksenne: suuri ajoneuvohoroskooppi.

Härkä on voimakastahtoinen nautiskelija, jolla on jalat syvällä ”elämän mudassa”. Hän on kärsivällinen, mukavuudenhaluinen mutta ehkä hiukan hidas. Härän ajoneuvo on traktori.

Kaksoselle luontaista ovat puheliaisuus ja vilkkaus. Hän on karismaattinen, mutta kärsii myös keskittymiskyvyttömyydestä. Kaksonen innostuu helposti, mutta kyllästyy nopeasti. Kaksosen ajoneuvo on moottoripyörä.

Rapu on herkkä ja intuitiivinen koti-ihminen. Turvallisuushakuinen rapu vetäytyy kuorensa alle, mutta väläyttelee välillä muille osaamistaan ja piilevää karismaansa. Ravun ajoneuvo on höyryauto.

Leijona täyttää karismallaan niin ison kuin pienenkin tilan. Keskipisteenä viihtyvä leijona rakastaa intohimoisesti ja äänekkäällä tunteella. Hän on johtajatyyppi. Leijonan ajoneuvo on urheiluauto.

Neitsyt on pikkutarkka ja hyvin järkevä. Hän on suunnitelmallinen nero, jonka seurassa on turvallista olla. Neitsyen ajoneuvo on asuntoauto.

Vaaka on ikuinen joko-tai-tasapainottelija, joka etsii rauhaa ja harmoniaa. Hän on nopeasti innostuva, mutta haluaa säilyttää elämässään balanssin – siinä harvoin onnistumatta. Vaa’an ajoneuvo on mönkijä.

Skorpioni on erittäin intuitiivinen ja draamanhakuinen. Hän tekee juuri kuten päättää, hinnalla millä hyvänsä. Skorpioni näkee ihmisten sisälle ja tietää mitä haluaa. Skorpionin ajoneuvo on avoauto.

Jousimies on suora ja rehellinen. Erakkoluonteinen jousimies on hyvin tiedonjanoinen, mutta myös turvalli­suudenhakuinen. Jousimiehen ajoneuvo on farmariauto.

Kauris on ahkera ja kunnian­himoinen koti-ihminen. Hän on hyvin tarkka omista rajoistaan ja ihmisistään ja pitää omistaan huolen. Kauriin ajoneuvo on linja-auto.

Vesimies on kapinallinen uudistaja. Vaihtelunhaluinen vesimies on luova ja omaperäinen. Vesimiehen ajoneuvo on tuunattu pakettiauto.

Kalat on hyvin luova, mutta syvissä vesissä virran mukana kelluva henkilö. Hän on myötätuntoinen mukava sielu, jolle muiden ihmisten hyvinvointi merkitsee paljon. Kalan ajoneuvo on aura-auto.

Oinas on itsepäinen ja ylpeä. ­Helposti hankalaksi muuttuva oinas on myös kiihkeä, levoton ja kunnianhimoinen oman tiensä ­kulkija. Oinaan ajoneuvo on tasapaino­skootteri.