Autovarkaus

Autojen kalliit osat kelpaavat varkaille

Autojen kehittyneet ajonestojärjestelmät ovat vähentäneet autovarkauksia, mutta automurrot ja auton osiin kohdistuvat varkaudet ovat edelleen yleisiä. Oman auton voi turvata muutamalla yksinkertaisella keinolla.

Lue lisää
Toyota Approved

Näin onnistut käytetyn auton hankinnassa

Omien tarpeiden huolellinen pohdinta ja vaihdokkivaihtoehtojen kunnon seikkaperäinen tarkastaminen varmistavat onnistuneet autokaupat. Huolettomuutta ja helppoutta arvostava löytää laadukkaan ajokin Toyota Approved -vaihtoautovalikoimasta.

Lue lisää
Toyota Vakuutus

​​​​​​​Toyota Vakuutus on huoleton ja turvallinen vaihtoehto käytetyn auton ostajalle

Toyota Approved -vaihtoauton ja siihen Toyota Vakuutuksen hankkiva voi ajella huolettomammin autokaupan pihasta lähdettyään aina seuraaviin vuosiin asti. Toyota Vakuutuksen ostava saa myös liikenne- ja kaskovakuutuksen veloituksetta ensimmäisen kuukauden ajaksi. "Toyota Approved -vaihtoauton ostaja voi siis ajaa autoliikkeen pihasta ulos varmana siitä, että alla on turvallinen ja toimiva auto", kertoo Toyotan kehityspäällikkö Ossi Kukkonen.

Lue lisää
kesäloma

5 lisävarustetta, joilla koko perhe pärjää kesän autolomamatkoilla

Kotimaanmatkailu on viime vuosina kasvattanut suosiotaan ja yhä useampi perhe pakkaa kesälomalla autonsa ja starttaa suurin odotuksin matkaan. Pitkän talven taivuttua taka-alalle ja kevään auringon pilkistäessä taivaalta, odotukset mukavaan reissuun ovat valtavat. Kesälomalle halutaan mukaan valtava määrä matkatavaroita, harrastevälineitä ja koirakin pitäisi ottaa matkaan. Millä auton lisävarusteilla reissusta saisi vielä enemmän irti?

Lue lisää