Toyota Vakuutus

​​​​​​​Toyota Vakuutus on huoleton ja turvallinen vaihtoehto käytetyn auton ostajalle

Toyota Approved -vaihtoauton ja siihen Toyota Vakuutuksen hankkiva voi ajella huolettomammin autokaupan pihasta lähdettyään aina seuraaviin vuosiin asti. Toyota Vakuutuksen ostava saa myös liikenne- ja kaskovakuutuksen veloituksetta ensimmäisen kuukauden ajaksi. "Toyota Approved -vaihtoauton ostaja voi siis ajaa autoliikkeen pihasta ulos varmana siitä, että alla on turvallinen ja toimiva auto", kertoo Toyotan kehityspäällikkö Ossi Kukkonen.

Lue lisää
kesäloma

5 lisävarustetta, joilla koko perhe pärjää kesän autolomamatkoilla

Kotimaanmatkailu on viime vuosina kasvattanut suosiotaan ja yhä useampi perhe pakkaa kesälomalla autonsa ja starttaa suurin odotuksin matkaan. Pitkän talven taivuttua taka-alalle ja kevään auringon pilkistäessä taivaalta, odotukset mukavaan reissuun ovat valtavat. Kesälomalle halutaan mukaan valtava määrä matkatavaroita, harrastevälineitä ja koirakin pitäisi ottaa matkaan. Millä auton lisävarusteilla reissusta saisi vielä enemmän irti?

Lue lisää
Easy Osamaksu

Kysy itseltäsi kolme kysymystä ja tiedät, kumpi sopii sinulle paremmin: Toyota Easy Osamaksu vai -Yksityisleasing

Toyota Easy -hankintatapaan kuuluvilla Toyota Easy Osamaksulla ja -Yksityisleasingilla on monta yhteneväisyyttä, kuten auton käytön mukaan laskettu kuukausierä ja mahdollisuus olla huolehtimatta auton arvon alenemasta. Niillä on kuitenkin eroavaisuuksia, jotka kannattaa huomioida miettiessä itselle sopivinta tapaa hankkia seuraava auto. Nämä kolme kysymystä auttavat sinua valitsemaan.

Lue lisää