Toyotan rahoituspalveluilla asiakas voi ostaa sekä uusia että käytettyjä autoja Toyota-jälleenmyyjäliikkeistä. Selvitimme automyyjiltämme, mitä asiakkaat rahoitukseen liittyen heiltä kysyvät.

Sandra Roos, automyyjä, Metroauto Oy Toyota Itäkeskus
Mitä tapahtuu, jos ajaa enemmän kuin Jousto-sopimukseen ajokilometreihin on arvioinut?

Mikäli Toyota Jousto -sopimuksessa mainittu enimmäiskilometrimäärä palautushetkellä on ylitetty alle 5000 kilometrillä, ei sillä ole vaikutusta sopimukseen. Jos ylitys on tätä enemmän, sopimuksen taattu hyvityshinta raukeaa, ja sopimus muuttuu normaaliksi osamaksusopimukseksi. Toyota Rahoituksen asiakaspalvelun kanssa voi sopia kilometrimuutoksesta kesken sopimuksen, mikäli vaikuttaa siltä, etteivät sopimuskilometrit tule riittämään.

Kenneth Norrgård, myynti­päällikkö, Autoliike Nystedt Oy Kokkola & Pietarsaari
Mitä tapahtuu Toyota Jousto -sopimuksen päättyessä?

Toyota Jousto mahdollistaa vaihdon myös kesken sopimuksen, ja näin usein käykin. Mikäli asiakas pitää auton aina sopimuksen loppuun saakka, voi hän valita, vaihtaako uuteen, pitääkö vai palauttaako auton. Jos auton päättää pitää, voi loppuerän suorittaa joko kerralla tai osissa.

Petteri Antikainen, automyyjä, Teknotoimi Oy / Autokiila Turku
Voiko osamaksusopimuksen eräpäivää siirtää?

Eräpäivää voi siirtää. Toyota Rahoi­tuksen asiakkaat voivat My Finance -verkkopalvelussa itse veloituksetta siirtää aina lähestyvää yksittäistä eräpäivää enintään kuukaudella eteenpäin. Mikäli kuukausittaista, toistuvaa eräpäivää halutaan muuttaa, voi My Finance -palvelusta lähettää toimeksi­annon asiakaspalveluun, ja tällöin siirrosta veloitetaan hinnaston mukainen kulu.