Toyotan rahoituspalveluilla asiakas voi ostaa sekä uusia että käytettyjä autoja Toyota-jälleenmyyjäliikkeistä. Selvitimme automyyjiltämme, mitä asiakkaat kysyvät rahoitukseen liittyen.

Automyyjä Petteri Antikainen, Autokiila Turku
Onko mahdollista saada lyhennysvapaa kuukausi Jousto-rahoituksella ostettuun autoon?

Jousto-sopimuksiin asiakkaille kuuluu yksi lyhennysvapaa kuukausi vuosittain. Lyhennysvapaana kuukautena sopimukselle maksetaan kyseisen erän korko ja käsittelymaksu, ja sopimus pitenee yhdellä kuukaudella. Sopimukseen kuuluvat lyhennysvapaat eivät vaikuta auton taattuun hyvityshintaan. On hyvä muistaa, että sopimuksen kokonaiskilometrit säilyvät ennallaan, vaikka sopimusaika hieman piteneekin. Mikäli tarvitsee lyhennysvapaita sopimukselleen, kannattaa olla yhteydessä Toyota rahoituksen asiakaspalveluun.

Yritysautomyyjä Mika Vauhkonen, Toyota Kaivoksela
Miten saan osamaksusopimukseni maksutiedot eli tuleeko minulle kuukausittain lasku?

Uuden sopimuksen maksutiedot saa nopeimmin kirjautumalla My Finance -verkkopalveluun heti, kun on saanut Toyota Rahoitukselta tekstiviestin asiasta. MyFinancesta maksutiedot ovat tarkistettavissa aina tarvittaessa koko sopimuksen ajan. Maksusuunnitelma lähetetään sopimuksen alussa asiakkaalle myös postitse. Mikäli haluaa laskun kuukausittain, voi omasta verkkopankista tilata itselleen E-laskun, sillä erillisiä paperilaskuja osamaksusopimuksesta ei lähde.

Voinko maksaa osamaksusopimukselle välillä isompia eriä?

Kyllä se onnistuu. Joissain tilanteissa suuremmista suorituksista kannattaa tehdä sopimusmuutos, jotta niistä saa kaiken hyödyn irti. Kannattaakin olla näissä tilanteissa aina yhteydessä Toyota Rahoituksen asiakaspalveluun, niin siellä lasketaan, miten kussakin tapauksessa kannattaa edetä.