Oletko aikeissa hankkia käytetyn auton? Nyt voit tehdä sen Toyota Joustolla, joka antaa mielenrauhaa taatulla hyvityshinnalla.

Mitä etuja Toyota Joustosta on käytetyn auton hankinnassa?

Toyota Jousto -rahoitus on turvallinen, riskitön ja stressitön tapa rahoittaa niin uusi kuin käytetty auto. Se tarjoaa autonostajalle mielenrauhaa, eikä asiakkaan tarvitse panna kaikkia säästöjään likoon kerralla. Lisäksi annamme autolle taatun hyvityshinnan, kun rahoitussopimus päättyy.

Mitä taattu hyvityshinta tarkoittaa?

Rahoitussopimusta tehdessämme arvioimme, mikä on auton arvo sopimuksen päättyessä, ja takaamme, että auto on silloin vähintään sen arvoinen. Hyvityshintaan vaikuttaa auton malli, asiakkaan vuosittaiset ajokilometrit ja rahoitussopimuksen pituus.

Sopimuskauden lopussa asiakkaalla ei voi olla velkaa enemmän kuin auton arvo on. Auton arvo voi olla jopa suurempi kuin taattu hyvityshinta, jolloin asiakas voi käyttää ylimenevän osuuden esimerkiksi seuraavan auton käsirahaan.

Onko Toyota Jousto muita rahoitusvaihtoehtoja kalliimpi?

Jousto ei poikkea rahoituskuluiltaan perinteisestä osamaksusta eikä asiak­kaalle tule lisäkuluja autolle annetusta taatusta hyvityshinnasta. Riski auton arvon alenemisesta on Toyota Rahoituksella, ei asiakkaalla.

Voinko luopua autosta kesken sopimuskauden?

Asiakas voi myydä tai vaihtaa auton kesken sopimuskauden, kuten aina osamaksussa. Silloin myyjä arvioi auton senhetkisen hinnan. Joustossa ei siis ole purkukuluja, jos autosta haluaa luopua kesken sopimuskauden.

Millaisiin käytettyihin autoihin Jouston saa?

Enintään kuusi vuotta vanhoihin henkilö­autoihin, joilla on ajettu maksimissaan 160 000 kilometriä. Toyota-liikkeen myyjät osaavat kertoa, saako autoon Jousto-­rahoituksen.

Miten haen Toyota Joustoa?

Jouston saa Toyota-liikkeistä. Kaupanteon yhteydessä asiakkaalle haetaan ensin Toyota Rahoituksesta luottopäätös. Siinä arvioidaan muun muassa kaupassa tarvittava käsiraha ja mahdollisuudet maksaa suunniteltua kuukausierää.

Asiakas pystyy hakemaan luottopäätöksen ennakkoon myös osoitteessa toyota.fi automallin valinnan jälkeen. Myös esimerkiksi Nettiautossa asiakas pääsee selaamaan autoja, joille Toyota Jousto on saatavilla. Autoille on annettu esimerkkilaskelmat, ja luottopäätöksen voi hakea ennakkoon.

Voinko pitää maksuvapaita kuukausia?

Kyllä voit. Maksuvapaan kuukauden voi pitää kerran vuodessa, mikä siirtää sopimusaikaa kuukaudella eteenpäin. Tällöin asiakas maksaa vain kyseisen erän koron ja käsittelymaksun.

Kysymyksiin vastasi Toyota Finance Finlandin asiakkuuspäällikkö Ullamari Hyyryläinen.