Palkanmaksupäiväni on muuttunut ja tarvitsisin maksuaikaa seuraavaan erään. Onko tämä mahdollista?

Kirjautumalla My Finance -palveluun osoitteessa myfinance.toyota.fi voit tarkastella sopimuksesi tietoja, tehdä eräpäivän siirron kuukauden sisään ja katsoa muun muassa loppuvelkasi saldon. Nämä kaikki voit tehdä­ veloituksetta. Jos haluat muuttaa eräpäivän pysyvästi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. ­Pysyvästä vaihdosta veloitamme palveluhinnaston mukaisen hinnan.

Olen miettinyt uuden auton hankintaa ja vertaillut rahoitus­vaihtoehtoja. Miksi minun kannattaisi ottaa Toyota Jousto -rahoitus tavallisen osamaksun sijaan?

Rahoitus kannattaa miettiä aina omaan tilanteeseen sopivaksi. Toyota Joustossa on monia etuja, joiden vuoksi se on usein paras vaihtoehto uuden auton hankinnassa. Suurin etu on, että sopimuksen lopussa voimme taata asiakkaalle auton hyvityshinnan. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma autosi arvosta sopimuskauden lopussa ja sinun on myös helpompi vaihtaa auto uudempaan niin halutessasi. Tutustu tarkemmin Toyota Joustoon.  

Suunnittelen auton hankkimista rahoituksella, mutta miten toimin, jos jossakin kuussa tulee yllättäviä menoja? ­Onko rahoituksen aikana mahdollista pitää maksuvapaita kuukausia?

Toyota Jousto -sopimuksella pystyy pitämään maksuvapaan kuukauden kerran vuodessa hintaan 20 euroa, ja siksi suosittelen joustavaa Toyota Jousto -rahoitusta. Tavallisessa osamaksussa ei ole maksuvapaita kuukausia, mutta jos yllättäviä menoja tulee, kannattaa­ olla yhteydessä asiakaspalveluumme. ­Katsomme aina kokonaistilannetta yhdessä ja pyrimme löytämään joustavan ratkaisun.

En ole kovin kiinnostunut autojen tekniikasta, enkä aina oikein ymmärrä autoni sielunelämää. Millaisia helppoja tapoja olisi pitää huolta autosta?

Voit tehdä autoosi Toyota Huoltosopimuksen. Valittavana on huoltosopimus, joka kattaa määräaikaishuollot tai laajempi Huoltosopimus Plus, joka kattaa määräaikaishuoltojen lisäksi myös luonnollisesta kulumasta aiheutuvien osien vaihdot ja korjaukset. Huoltosopimukseen sekä Huoltosopimus Plussaan saa lisättyä erilaisia lisäpalveluja, esimerkiksi renkaiden kausivaihdon. Huoltosopimuksella saat hoidettua huollot kätevästi ja pystyt myös ennakoimaan autoilun kuluja paremmin.

Kysymyksiin vastasi Toyota Financen asiakaspalvelupäällikkö Carita Österberg.

Voit lähettää auton rahoitusta koskevat kysymyksesi osoitteeseen toyota.rahoitus@toyota.fi