1. Haluan hankkia Toyotan kuukausierämaksulla, mitä vaihtoehtoja ­minulla on?

Vaihtoehdot ovat osamaksurahoitus ja leasing sekä näiden etuja yhdistävät tuotteet. Osamaksurahoituksessa kuukausierällä lyhennetään auton hintaa, leasingissä kuukausierää maksetaan vuokra-auton käytöstä. ­Lisäksi tarjoamme osamaksun ja leasingin etuja yhdistäviä rahoitusvaihtoehtoja, joissa maksetaan kuukausierällä sekä autoa että auton käyttöön ja ylläpitoon liittyviä kuluja. Osamaksupohjainen Toyota Jousto kuuluu tähän ryhmään. Tällä hetkellä jo joka viides uusi Toyota hankitaan Joustolla.

2. Mihin Toyota Jouston suosio perustuu, mikä vetoaa asiakkaisiin?

Toyota Jousto on asiakkaalle räätälöitävä tuote. Kun uusi Toyota on valittu, määritellään sopiva käsiraha ja kuukausierä. Käsiraha voi olla vaikka nykyinen auto tai osa sen arvosta. Kun vuosittaiset ajokilometrit on määritelty, päästään sopimuksen kestoon ja taattuun hyvityshintaan, jonka asiakas vähintään autostaan saa sopimuskauden päättyessä. Kaikki sopimuksen sisältämät kustannukset näkyvät asiakkaalle, joten autoilun kulut ovat helposti ennakoitavissa.

3. Toyota Jousto mukautuu asiakkaan tarpeisiin. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Jos asiakas haluaa muuttaa sopimusta tai vaihtaa autoa sopimuskauden aikana, se on mahdollista ilman isoja kuluja. Joustavuutta on myös kuukausierään sisältyvien palveluiden määrittäminen halutuiksi. Esimerkiksi huollot ja vakuutukset saa mukaan sopimukseen ja palveluita voi täydentää niin pitkälle, että kuukausierän ulkopuolelle jää vain polttoainekulut.

4. Mitä autolleni tapahtuu sopimuskauden päättyessä?

Sopimuskauden lopussa asiakas saa autostaan Toyota Rahoituksen takaaman ­hyvityshinnan. Hän voi vaihtaa uuteen Toyotaan, jolloin hyvityshinta huomioidaan uuden hankinnassa tai hän voi lunastaa auton itselleen tai jopa palauttaa auton. Taattu hyvityshinta toimii kaikissa tapauksissa asiakkaan eduksi. Asiakkaalle tilanne on riskitön, antaa mielenrauhaa ja valinnan vapautta.

5. Kenelle Toyota Jousto on tarkoitettu, minkä Toyota-mallin Joustolla voi hankkia ja mistä saan lisätietoa?

Toyota Jousto on tarkoitettu kaikille asiakkaille. Edellytyksenä on vain hyväksytty luottopäätös. Ennakko­luottopäätöksen saa halutessaan nopeasti toyota.fi:ssä. Joustolla voi hankkia minkä tahansa uuden Toyotan. Verkkosivuillamme on lisää tietoa ja Jousto-laskuri, jolla voi hakea rahoitusehdoilleen sopivaa Toyota-mallia tai valitsemalleen mallille Jousto-laskelman.

6. Taattuun hyvityshintaan perustuvia rahoitustuotteita on markkinoilla muitakin. Miten Toyota Jousto poikkeaa näistä?

Joustosopimuksen takana on Toyota Finance Finland Oy, joka vastaa riskeistä, jotka voivat vaikuttaa autojen hintoihin. Asiakkaalle taattu kuukausierä tai hyvityshinta eivät muutu Toyota Joustossa, vaikka autojen verotuksessa tai hinnoittelussa ­tapahtuisi muutoksia. Erityistä Toyota Joustossa on myös se, että Jousto on saumaton Toyota-kokonaisuus. Toyota Joustolla rahoitetut autot huolletaan Toyota-huoltoliikkeissa, ne voidaan vakuuttaa Toyota Rahoituskaskolla ja vaihdetaan uuteen Toyotaan Toyota-jälleenmyyjä­liikkeessä.

Kysymyksiin vastasi Toyota Finance Finland Oy:n yritysmyyntipäällikkö Roni Maininki.