MyT-sovellus on tehty auttamaan Toyota-omistajaa. Sen avulla voi suunnitella tulevia matkoja, asettaa muistutuksia ja saada opastusta taloudelliseen ajamiseen.

MyT-sovelluksen ideana on, että jokainen Toyota-omistaja saisi autostaan ja ajamisesta entistä enemmän irti. Sovelluksen avulla voit esimerkiksi suunnitella matkoja etukäteen kotisohvalla istuen. Voit myös paikantaa pysäköidyn autosi ja saada muistutuksen huollosta.

Uusiimpiin Toyota-malleihin on saatavilla hybridiajovalmentaja, joka analysoi ajo­tapaasi ja kertoo, kuinka ajat entistä taloudellisemmin. Listaus MyT-palveluista malleittain on nähtävillä täällä.

MyT-sovelluksen aloitussivulta näet viimeisen ajomatkasi yhteen­vedon. Uudemmissa Toyota-malleissa käytettävissä oleva hybridiajovalmentaja pisteyttää ajosi. Uusimpien Toyota-mallien hybridi­ajovalmentaja näyttää muun muassa yhteenvedon matkoista halutulla aikajaksolla. Lisäksi se kertoo keskimääräiset hybridiajopisteet, joita taloudellinen ajotapa kerryttää. Saat viimeisen ajomatkasi näkyviin kartalle. Voi tarkastella esimerkiksi sähköajon osuutta (korostettu sinisellä). Etsi autoni -toiminnolla voit muistuttaa itseäsi siitä, mihin jätit autosi. Voit myös jakaa auton sijainnin toisen käyttäjän kanssa. Halutessasi voit tarkastella yksittäisiä ajomatkoja tarkemmin. Sovellus myös antaa neuvoja taloudellisesta ajamisesta.

MyT-sovelluksen kautta voit varata autollesi huollon toyotahuoltovaraus.fi-sivustolla. Uuden auton tuotantoa voi seurata puolestaan toimitus­aikaseurannan avulla.