Tiesitkö, että nyt voit hankkia myös käytetyn auton Toyota Joustolla?

1. Mikä Toyota Jousto on?

Toyota Jousto on osamaksu auton hankintaan sinulle sopivalla kuukausimaksulla ja taatulla hyvityshinnalla. Tiedät jo sopimuksen alussa, minkä vähimmäishinnan saat autostasi sopimuksen päätteeksi. Tämä tekee Joustosta riskittömän tavan hankkia auto. Auton vaihto onnistuu myös kesken sopimuksen. Viimeistään sopimuksen lopussa päätät, haluatko vaihtaa auton, palauttaa vai pitää sen. Kuukausimaksuun voi liittää myös tarvitsemasi palvelut, kuten huollot ja vakuutukset.

2. Millaisen auton voin hankkia Toyota Joustolla?

Toyota Joustolla voi hankkia uuden sekä käytetyn Toyotan. Asiakkaidemme toiveesta Jouston saa nykyisin myös valikoituihin, enintään kuusi vuotta vanhoihin ja 160 000 kilometriä ajettuihin Toyota-vaihtoautoihin.

3. Miksi tämä sopii juuri minulle?

Ihmiset arvostavat nykyään helppoutta ja joustavuutta auton hankinnassa. Toyotan tunnetusti laadukkaat autot ja Jousto-rahoitus tekevät yhdessä autoilustasi stressitöntä. Halutessasi voit myös säännöllisesti vaihtaa autosi helposti uuteen tai jos elämäntilanteesi muuttuu, voit myydä auton pois kesken sopimuksen.

4. Miten Toyota Jousto eroaa muista rahoitusmalleista?

Toyotan takaama hyvitys­hinta varmistaa sen, että esimerkiksi autoveron muuttuessa sinulla ei voi olla sopimuksen päättyessä enempää velkaa autosta, kuin autosi arvo on. Toyota Jousto on vastuullinen ja riskitön tapa hankkia auto, joka räätälöidään sinulle sopivaksi.

5. Onko se kalliimpi kuin muut?

Taattu hyvityshinta ei maksa mitään, eli Toyota Jousto ei ole kalliimpi kuin muut rahoitusmallit. Kuukausimaksu rakentuu lyhennettävästä velasta ja luottokuluista, kuten korosta. Myös se onko sopimuksella käsirahaa ja minkä verran, vaikuttaa maksamaasi kuukausierään. Toyota Jousto tarjotaan aina asiakkaillemme kilpailukykyiseen markkinahintaan.

6. Mistä Jouston saa?

Toyota-jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Etsi lähin Toyota-jälleenmyyjäsi täältä.