Uusi yhteistyö tukee Toyotan periaatetta liikkumisen kuulumisesta kaikille.

Toyota Motor Europe ja Special Olympics Europe Eurasia ovat sopineet vuoden 2019 lopussa laajasta yhteistyöstä, joka jalkautuu nyt maakohtaisesti.

Toyota Auto Finland Oy:n ja Special Olympics Finlandin yhteistyö on Suomessa kaksivuotinen ja jatkuu vuoden 2022 loppuun asti.

Toyota kokee liikkuvuuden ulottuvan autoilun ulkopuolellekin.”Start Your Impossible” -liike heijastaa näitä arvoja ja korostaa yhtiön tavoitetta tarjota liikkuvuuden vapautta kaikille.

Liikkumisen ilo kuuluu kaikille

Special Olympics on kehitysvammaisten lasten ja aikuisten urheiluliike. Se luo mahdollisuuksia säännölliseen harjoitteluun, kilpailemiseen sekä urheilun ilon jakamiseen ystävien, perheiden ja yhteisön kanssa.

”Tämä yhteistyö tukee Toyotan periaatetta liikkumisen kuulumisesta kaikille. Tärkeintä kuitenkin on, että se tulee lisäämään mahdollisuuksia tukea juuri heidän liikkumista, jotka kenties eniten kaipaavat tukea”, toteaa Toyota Auto Finland Oy:n markkinointijohtaja Mikko Kekäläinen.

”Olemme tehneet Toyotan kanssa tiivistä yhteistyötä paralympiajoukkueen tukemisessa ja Para School Day -koulukiertueen mahdollistamisessa. Nyt alkavan Special Olympics -yhteistyön myötä Toyota tukee Suomen ensimmäisenä yrityksenä kolmea vaikuttavaa kokonaisuutta.

Tulevien vuosien yhteisillä sisällöillä lisätään tietoisuutta kehitysvammaisten liikkumisen tärkeydestä, ja mahdollistetaan yhdessä liikkumista kaikille”, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen iloitsee.