Toyota Vakuutus on asiakkaalle valmiiksi kilpailutettu ja räätälöity vakuutusturva. Sen avulla voi varmistaa, että auton korjaa aina koulutettu korimekaanikko alkuperäisillä varaosilla.

Vakuutusten vertailu on työlästä ja vie aikaa. Vaihtoehtoja riittää. Ja mistä sitä tietää, mikä vakuutuksista sopii parhaiten juuri omalle autolle?

Toyota on helpottanut autoilijoiden arkea kokoamalla valmiin vakuutusturvapaketin Toyota Vakuutuksen. Toyotan jälkimarkkinoinnin kiinnipito- ja viestintäpäällikkö Totte Raivisto sanoo, että merkkivakuutus paitsi helpottaa asiakkaan vakuutusasioita myös tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon.

Jos vahinko sattuu, Toyota Vakuutuksen ottanut asiakas asioi aina tutussa Toyota-liikkeessä eli yleensä siellä, mistä auto on ostettu. Raiviston mukaan auton korjaaminen juuri Toyota-liikkeessä on turvallisinta, sillä siellä työskentelee Toyota-merkkiin erikoistuneita ammattilaisia.

”Koulutetut korimekaanikot tuntevat Toyotan eri mallit, on kyse sitten hybridi-, sähkö- tai polttomoottoriautosta. Kaikki varaosat ovat aina alkuperäisiä.”

Maksuton startti kesäkuun loppuun

Toyota tarjoaa nyt kaikille Toyota-merkkisen vaihtoauton ostajille sekä liikennevakuutuksen että täyskaskon lasi- ja lunastusturvalla maksutta ensimmäisen kuukauden ajaksi.

Kampanja on voimassa Toyota-liikkeissä kesäkuun loppuun asti.

”Kuukauden aikana Toyota Vakuutuspalvelut on yhteydessä asiakkaaseen ja varmistaa oikean turvan. Halutessaan asiakas saa vaihtaa vakuutusta”, Raivisto sanoo.

Täyskaskoon kuuluu vakiona muun muassa törmäys- ja pysäköintiturva.

Huoletonta ajoa vaihtoautolla

Osaan vaihtoautoista kuuluu lisäksi maksuton Toyota Approved Vaihtoautot -turva. Se on voimassa vuoden ilman kilometrirajoitusta.

Turva sisältyy kaikkiin Toyota-liikkeistä ostettaviin Toyota-vaihtoautoihin, jotka ovat enintään kahdeksan vuotta vanhoja ja joilla on ajettu enintään 160 000 kilometriä.

Jokaisen auton on tarkastanut erikoiskoulutuksen saanut Toyota-mekaanikko. Jos tarkastuksessa on havaittu vikoja tai puutteita, ne on korjattu ja tarvittavat osat vaihdettu.

Lue lisää täältä