Näin varmistat, että saat Toyotan asiakaslehden jatkossakin. Tilaa myös uutiskirjeemme!

Asiakaslehtemme Toyota+ on vaihtanut nimensä Toyota Wayksi. Samalla olemme vähentäneet lehden levikkiä eikä lehti tule enää kaikille automaattisesti. Lehti säilyy edelleen maksuttomana ja kaikkien vapaasti tilattavana.

Lehden sisältö on myös luettavissa kokonaisuudessaan toyotaway.fissä. Päivitämme uudelle sivustollemme kuukausittain tuoretta ja ajankohtaista luettavaa. Lisäksi alamme julkaista sähköpostiin toimitettavaa uutiskirjettä.

Kuka saa lehden?

Tilauksesi on kestotilaus, jos olet tehnyt sen toyota.fin tilauslomakkeella, Toyota-jälleenmyyjällä tai tiedotus@toyota.fi -osoitteen kautta. Kaikki edellä mainituilla tavoilla lehtensä tilanneet, saavat sen jatkossakin.

Lisäksi haemme Traficomin tiedoista uudet Toyota-rekisteröinnit niin pitkälle, että nykyinen painosmäärämme 100 000 täyttyy. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että parin vuoden ikäisten autojen omistajat ja haltijat saavat lehden.

Haluan lehden jatkossakin, miten toimin?

Jos et kuulu edellä mainittuihin tilaajaryhmiin, voit tilata lehden täältä

En halua enää Toyota Way -lehteä, miten toimin?

Tarkista lehden osoitekentästä selite asiakasrekisteristä. Mikäli osoitelähde on Toyota Auto Finlandin asiakasrekisteri, voit hallinnoida tilausta asiakasnumerollasi täällä.

Mikäli osoitelähde on Liikenneasioiden rekisteri, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, peruuta lehti tekemällä tietojenluovutuskielto Traficomille. Tämä lopettaa Toyota Way -lehden lisäksi muutkin suorapostitukset, joihin Traficomin tietoja voidaan käyttää. Tietojenluovutuskiellon voit tehdä täällä.

Haluan tilata uutiskirjeen

Kerran kuukaudessa ilmestyvän uutiskirjeen voit tilata sähköpostiisi täältä

Jos sinulla herää kysymyksiä, autamme mielellämme. Lähetä tiedustelusi osoitteeseen tiedotus@toyota.fi.

.